ANTALYA / DEMRE - Yunus Emre İlkokulu

Mrt

Kadına yönelik şiddeti önleme kapsamında rehberlik servisimiz tarafından mart ayı okul panomuz oluşturulmuştur.

Mrt

Ülkemizde her yıl 1-7 Mart tarihleri arasında Yeşilay Haftası kutlanıyor. Bu kapsamda okulumuz öğrencileri tüm hafta boyunca, toplumda bağımlılık konusunda bilinç ve farkındalık düzeyini artırmanın önemini belirten yazılar ve şiirler okudular.

Mrt

Okulumuzda akıl ve zeka oyunları kapsamında düzenlenen PENTAGO turnuvasından kareler.

Öğrencilerimizi tebrik eder, tüm katılan öğrencilerimize ve emeği geçen 4/A sınıf öğretmenimiz Yakup ÖZDEMİR'e  teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuzda akıl ve zeka oyunları kapsamında düzenlenen Q-Bitz turnuvasından kareler.

Öğrencilerimizi tebrik eder, tüm katılan öğrencilerimize ve emeği geçen 4/F sınıf öğretmenimiz Öznur TARI'ya  teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuzda akıl ve zeka oyunları kapsamında düzenlenen Geometrik yapılar turnuvasından kareler.

Öğrencilerimizi tebrik eder, tüm katılan öğrencilerimize ve emeği geçen 4/B sınıf öğretmenimiz FATMA AVCI'ya  teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuzda akıl ve zeka oyunları kapsamında düzenlenen Küre oyunu turnuvasından kareler.

Öğrencilerimizi tebrik eder, tüm katılan öğrencilerimize ve emeği geçen 2/D sınıf öğretmenimiz MÜRÜVVET URHAN'a  teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuzda akıl ve zeka oyunları kapsamında düzenlenen mangala turnuvasından kareler.

Öğrencilerimizi tebrik eder, tüm katılan öğrencilerimize ve emeği geçen 3/C sınıf öğretmenimiz Bilal BAKIRCI'ya  teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuzun tüm alanlarında çalan acil durum zil sesi ile “Çök, Kapan, Tutun” hareketi yapılarak zil sesinin bitmesi beklendi. Zil sesinin bitmesinin ardından yapılan duyuruyla öğrencilerimiz, öğretmenlerinin yönlendirmeleriyle tek sıra halinde bulundukları alanlardaki tahliye planını izleyerek, binayı terk edip toplanma alanlarına ulaştı.

Öğretmenlerimiz tarafından sınıf yoklamasının alınması ile tamamlanan tatbikatımız tüm seviyelerde başarıyla gerçekleştirildi.

Şbt

Yunus Emre İlkokulu rehberlik servisimizin şubat ayı kapsamında hazırladığı 'Bilinçli Teknoloji Kullanımı' panomuz.

Ara

Okulumuz rehberlik servisi tarafından hazırlanan Aralık ayı 'Akran Zorbalığı' konulu rehberlik pano çalışmamız.

Eyl

2023-2024 Eğitim öğretim yılı 1. Dönem Rehberlik Hizmetleri Yürütme Komisyonu ve Bep Geliştirme Birimi Toplantısı gerçekleştirildi.

Eyl

2022-2023 Eğitim öğretim dönemi İlkoöğretim Haftası kutlama programı Okulumuzda gerçekleştirildi.

Öğrencilerimiz Teach Me A Game Projesi Ön Anketini Cevapladılar.

Ara

Haz

Demre Müzesi Müdürü Nilüfer SEZGİN ve arkeolog Ayşe TOK tarafından Okulumuz öğrencilerine  müze ve ören yerleri tanıtımı yapıldı ve eğitim verildi. Etkinlikler sonucunda tüm öğrencilerimiz 'KÜLTÜREL MİRAS KORUYUCUSU' oldu.